Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Medel

Senapsfylld strömming på grillen

Så enkelt och så gott! Senapsfylld strömming på grillen ger dig en riktig smakupplevelse! Fyllningen av senap, dill och kapris är helt suverän. En ny grillfavorit!

Detta är ett recept från Buffé nr 5, 2010
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Klipp ev bort ryggfenan på strömmingen. Bre senap på köttsidan av filéerna.
  2. Lägg på kapris och dill på hälften av filéerna. Krydda med salt. Lägg på de resterande filéerna med skinnsidan utåt.
  3. Lägg strömmingarna i ett lätt oljat grillhalster. Grilla ca 2 minuter på varje sida.

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 700 g strömmingsfiléer
  • 1 dl fransk senap
  • 1 dl kapris
  • 1 dl finskuren dill
  • salt
  • olja
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?