Semmelkladdkaka i långpanna
4.8Världens godaste

Om kladdkaka är din favoritkaka, då kommer du här hitta en ny favorit. Kladdkaka med smak av semla är så god att du inte vill sluta äta. De klassiska semmelsmakerna i kladdkakan får du av mandelmjöl och kardemumma. Toppingen med vispgrädde och rostad mandel och lite sött florsocker gör semmelkladdkakan komplett.

Gör så här
00:20:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
13 stMalde mandel (inte skållad) så de blev lite grövre än köpt mandelmjöl och tog halva mängden socker, vilket räckte gott och väl! Christina
Christina
Enkel att baka och ljuvligt god! Verkar vara orimligt mycket smält smör till en början men det är bara att fortsätta blanda smeten.
Jenny
Alldeles för sött och sliskigt. Hade nog mått bra av lite björnbär och kanske serverat med lite kesella eller liknande för att bli lite fräschare i smaken.
Henrik
Kan man göra den glutenfri?
Agneta
Hej Agneta! Ursäkta jättesent svar. Vi har inte provat göra denna glutenfri men vi kan starkt rekommendera vår glutenfria semmelrulltårta https://www.ica.se/recept/glutenfri-semmelrulltarta-726495/. Lycka till med bakningen! Hälsningar Elina
ICA-köket
Supergod kaka! Ta lite mer grädde än det står i receptet.
Elena
Sjuuuuuukt god!!! 10/10
Janina
Gott, bra och snabbt. Kan variera med att blanda lite vanilj inredde, eller oboy. Prova!
Inger
Superenkel att baka och väldigt god! Passar att servera lite bär till.
Mia
Ska testa denna i helgen! En fundering bara, det ska inte vara något bakpulver eller bikarbonat i?
Karin
Väldigt positivt överraskad. Ännu bättre blev smak och konsistens dagarna efter.
Hans