Selleristarter

Betyg 2.3 av 5.
12 personer har röstat
0
Selleristarter

Selleristarter passar perfekt som små tilltugg, förrätt eller aptitretare. Fyll bara selleristjälkarna med en röra av crème fraiche, timjan, rosmarin och koriander - så, färdigt att servera! Lätt, gott och nyttigt.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2003

Selleristarter

Ingredienser

undefined
stjälkselleri
1 msk  färsk rosmarin
1 dl  färsk timjan
1 dl  färsk koriander
2 dl  lätt crème fraiche
salt och peppar

För alla

Fri från ägg och gluten.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.3 av 5.
12 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Spaghetti Bolognese med citron
Betyg 3.5 av 5.
16 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Mustig kyckling med svarta oliver
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Rosmarin- och crème fraichestuvade svartrötter
Betyg 3 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Exotiska pannkaksknyten
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Honungsglaserad stjälkselleri
Betyg 4.2 av 5.
30 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Hyvlat äpple med selleri, chili och lime
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga