Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Selleristarter

Selleristarter passar perfekt som små tilltugg, förrätt eller aptitretare. Fyll bara selleristjälkarna med en röra av crème fraiche, timjan, rosmarin och koriander - så, färdigt att servera! Lätt, gott och nyttigt.

Detta är ett recept från Buffé nr 1, 2003
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skär munsstora bitar av stjälksellerin. Finhacka bladen från sellerin med rosmarinen, timjanen och koriandern.
  2. Vänd ner detta i lättcrème fraichen. Smaka av med salt och peppar. Fyll bitarna med krämen och servera.

För alla

Fri från ägg och gluten.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Ingredienser

  • stjälkselleri
  • 1 msk färsk rosmarin
  • 1 dl färsk timjan
  • 1 dl färsk koriander
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • salt och peppar
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?