Sejfilé med tapenade och potatiskaka
![Sejfilé med tapenade och potatiskaka](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Utomordentligt gott recept där sejfiléns möra konsistens gör sig exemplarisk med den krispiga potatiskakan. Serverar du fisken med tapenade, oliver, kapris och persilja har du en fulländad middag.
![Sejfilé med tapenade och potatiskaka](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
8 potatisar
1 ägg
salt och peppar
olja till stekning
600 g sejfilé
salt och peppar
Till servering
tapenade
svarta oliver
kapris
persilja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi380 KJ / 90 kCal
Fett1 g
Kommentar
Vi lade till olja och balsamvinäger till fisken innan den ugnsstektes. Jättegott!
Peter
2009-04-08