Sejfilé med tapenade och potatiskaka

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
1
Sejfilé med tapenade och potatiskaka

Utomordentligt gott recept där sejfiléns möra konsistens gör sig exemplarisk med den krispiga potatiskakan. Serverar du fisken med tapenade, oliver, kapris och persilja har du en fulländad middag.

Sejfilé med tapenade och potatiskaka

Ingredienser

4 portioner
8 potatisar
1 ägg
salt
peppar
olja till stekning
600 g sejfilé

Till servering

tapenade
svarta oliver
kapris
persilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentar

Vi lade till olja och balsamvinäger till fisken innan den ugnsstektes. Jättegott!

Peter

2009-04-08

Näringsvärde per portion

Energi380 KJ / 90 kCal
Fett1 g

Testa liknande recept

Ugnsbakad fisk med tomatsalsa
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Färsk sej med gräddkokta rödbetor och gräslök
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pestobakad sej med morotssallad
Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sej med chipotleglaze
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sej med broccoli och potatis
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekt sej med remouladsås
Betyg 2.9 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga