Sejfilé med tapenade och potatiskaka

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
1
Sejfilé med tapenade och potatiskaka

Utomordentligt gott recept där sejfiléns möra konsistens gör sig exemplarisk med den krispiga potatiskakan. Serverar du fisken med tapenade, oliver, kapris och persilja har du en fulländad middag.

Sejfilé med tapenade och potatiskaka

Ingredienser

4 portioner
8   potatisar
1   ägg
salt och peppar
olja till stekning
600 g  sejfilé
salt och peppar

Till servering

tapenade
svarta oliver
kapris
persilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentar

Vi lade till olja och balsamvinäger till fisken innan den ugnsstektes. Jättegott!

Peter

2009-04-08

Näringsvärde per portion

Energi380 KJ / 90 kCal
Fett1 g

Testa liknande recept

Sej med broccoli och potatis
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Aubergine- och olivdipp med mandel
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fiskdolmar med musslor i vin & grädde
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tapenadetorsk med vitlöksfrästa gröna bönor
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Filodegsknyten med tapenade
Betyg 3.1 av 5.
48 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt gurka med kapris och brynt smör
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga