Sej under citron- och chutneytäcke

Överraska din familj med en ny fiskrätt bestående av sej som tillagas under ett smarrigt citron- och chutneytäcke. Ge din fisklåda lite extra hetta med lite chiliflakes innan den gratineras i ugn. Servera med nykokt pressad potatis eller couscous.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2009

Ingredienser
4 portioner
400 - 500 g sejfilé (eller annan vit fisk)
150 g rökt skinka i bit
1/2 tsk salt
100 g fryst, tinad mango i tärningar
1 dl mango chutney
finrivet skal av 1 1/2 citron
4 msk olivolja
2 krm chiliflakes (red hot chilipepper flakes)
1 dl riven lagrad ost (1 dl motsvarar ca 40 g)
Gör så här
00:15:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
2 stSupergott tyckte hela familjen! Kul m nya smaker till fisk, kommer garanterat att lagas fler gånger!
Åsa
Va lite skeptisk till receptets ingredienser, och med all rätt, smakade inget vidare. Men alltid kul att testan nya recept.
Theresé