Scrambled eggs

Betyg 4.1 av 5.247 personer har röstat
Receptet har 14 kommentarer
Scrambled eggs

Klassisk äggröra på allra enklaste vis, med smör, grädde och ägg. Ett recept som är så enkelt att du kan sno ihop det medan frukostkaffet rinner genom bryggaren och brödskivorna bryner i brödrosten. Servera den krämiga äggröran till helgens frukost eller brunch!

Scrambled eggs

Ingredienser

4 portioner
8 ägg
salt
svartpeppar
3 msk smör
1/2 dl vispgrädde

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

14 st
  • Bra med teflon. Inget bränner fast. Försökte utan grädde, men märktes direkt att den mjuka och Lena konsistensen försvann samt smak. Blev som Scandics vidriga substitut :.-(

    Ulf

  • Grädden är helt onödig!

    Susan

  • Bra med tre ägg och lite grädde

    Harriet

Näringsvärde per portion

Energi1015 KJ / 242 kCal
Fett20 g
Salt2 g
Kolhydrater1 g
Protein15 g

Testa liknande recept

Äggost med rårörda blåbär och grädde
Betyg 4.5 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Toad in a hole (muffins)
Betyg 2.7 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Äggröra med gräddkokt persilja och ansjovis
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Mangomoussetårta med hallon och lakritsmaränger
Betyg 3.4 av 5.22 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Påskbakelse
Betyg 2.6 av 5.25 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Omelett i ugn
Betyg 4.4 av 5.219 personer har röstat
Receptet har 37 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad