Scrambled eggs

Klassisk äggröra på allra enklaste vis, med smör, grädde och ägg. Ett recept som är så enkelt att du kan sno ihop det medan frukostkaffet rinner genom bryggaren och brödskivorna bryner i brödrosten. Servera den krämiga äggröran till helgens frukost eller brunch!

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1015 KJ / 242 kCal
Fett20 g
Salt2 g
Kolhydrater1 g
Protein15 g
Kommentarer
15 stJami mums Underbart gott med knaperstekt bacon
Anita
Bra med teflon. Inget bränner fast. Försökte utan grädde, men märktes direkt att den mjuka och Lena konsistensen försvann samt smak. Blev som Scandics vidriga substitut :.-(
Ulf
Grädden är helt onödig!
Susan
Bra med tre ägg och lite grädde
Harriet
Mycket gott
Fredrik
Ta gärna bort "gärna teflon". Använd inte teflon.
Carl fredrik
Gott och snabblagat. Kompletterade med några skivor salami för en mättande ketogen frukost.
Carl fredrik
Kanon. Men använder gjutjärn till allt. Teflon, nej tack!
Magnus
Gärna teflon! En totalt miljövidrig och ohälsosam produkt.
Sven-olov
Teflonpanna skall man undvika.
Stefan