Scrambled eggs

Betyg 4.1 av 5.248 personer har röstat
Receptet har 15 kommentarer
Scrambled eggs

Klassisk äggröra på allra enklaste vis, med smör, grädde och ägg. Ett recept som är så enkelt att du kan sno ihop det medan frukostkaffet rinner genom bryggaren och brödskivorna bryner i brödrosten. Servera den krämiga äggröran till helgens frukost eller brunch!

Scrambled eggs

Ingredienser

4 portioner
8 ägg
salt
svartpeppar
3 msk smör
1/2 dl vispgrädde

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

15 st
  • Jami mums Underbart gott med knaperstekt bacon

    Anita

  • Bra med teflon. Inget bränner fast. Försökte utan grädde, men märktes direkt att den mjuka och Lena konsistensen försvann samt smak. Blev som Scandics vidriga substitut :.-(

    Ulf

  • Grädden är helt onödig!

    Susan

  • Bra med tre ägg och lite grädde

    Harriet

  • Mycket gott

    Fredrik

  • Ta gärna bort "gärna teflon". Använd inte teflon.

    Carl fredrik

  • Gott och snabblagat. Kompletterade med några skivor salami för en mättande ketogen frukost.

    Carl fredrik

  • Kanon. Men använder gjutjärn till allt. Teflon, nej tack!

    Magnus

  • Gärna teflon! En totalt miljövidrig och ohälsosam produkt.

    Sven-olov

  • Teflonpanna skall man undvika.

    Stefan

Näringsvärde per portion

Energi1015 KJ / 242 kCal
Fett20 g
Salt2 g
Kolhydrater1 g
Protein15 g

Testa liknande recept

  • Toad in a hole (muffins)
    Betyg 2.7 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Omelett i ugn
    Betyg 4.4 av 5.227 personer har röstat
    Receptet har 37 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Påskbakelse
    Betyg 2.6 av 5.25 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad