Bakade ägg med palsternacka och spenat

4
1
Bakade ägg med palsternacka och spenat

Ugnsbakad palsternacka och rödlök med stekta ägg mitt ibland dem – bakade ägg är ett kul och oväntat recept. Babyspenaten och basilikan ger anrättningen extra smak, färg och antioxidanter. Gör sig bra som tillbehör till en rustik korv och ett gott bröd.

Skriv ut
Bakade ägg med palsternacka och spenat

Ingredienser

8 bufféportioner
500 g
palsternackor
2
rödlökar
3 msk
olivolja
-
salt och svartpeppar
65 g
babyspenat
1
kruka basilika
8
ägg
1 tsk
paprikapulver
1 dl
hyvlad parmesanost

Till servering

råkorvar (gärna med anchochili och svartpeppar)

För alla

Kontrollera noga innehållet i korven.
Innehåller ägg men är fri från gluten och laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt parmesanost mot mjölkproteinfritt ostalternativ.

Över 60 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentar

Angelica

4/13/2020

Så otroligt gott, kan verkligen rekommendera!

Testa liknande recept