Schalottenlöksflarn med getost och pinjenötter

Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Schalottenlöksflarn med getost och pinjenötter

Schalottenlök, getost, honung och rosmarin. Allt detta i en skön blandning fördelas på smördegsflarnet. Toppa det tunna fina lökflarnet med pinjenötter och grönkålsskott och servera gärna på en buffé.

Schalottenlöksflarn med getost och pinjenötter

Ingredienser

4 eller 8 som bufféportion
500 g schalottenlök
2 kvistar färsk rosmarin
50 g smör
salt
svartpeppar
2 msk flytande honung
250 g färsk smördeg
180 g getost
1 dl pinjenötter
65 g babygrönkål
2 msk lagrad balsamvinäger

Gör så här

00:10:00
00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Supergod. Vi har ätit den som huvudrätt.

    Mervi

Näringsvärde per portion

Energi3039 KJ / 726 kCal
Fett54 g
Salt2 g
Kolhydrater41 g
Protein17 g

Testa liknande recept

  • Getostfyllda smördegsknyten
    Betyg 4 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Getostgrillad paprika
    Betyg 3.4 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Frukt- och nötfylld brietårta
    Betyg 3.9 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Snittar med festliga toppings
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Crostini med olika toppings
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad