Sås med ägg och kapris

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
1
Sås med ägg och kapris

Snabblagad, enkel och hissnande god sås med krämig gräddfil och majonnäs. Såsen smaksätts med ägg, kapris, örter och ansjovisfiléer. Utmärkt att servera till den grillade fisken.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 1998

Sås med ägg och kapris

Ingredienser

4 portioner
3 dl  majonnäs
3 dl  gräddfil
1 1/2 dl  finskurna örter t ex dill, gräslök och persilja
2   kokta och hackade ägg
1/2 dl  kapris
1   burk ansjovisfilé (à 125 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentar

kapris ???

Gabriella

2005-07-15

Testa liknande recept

Mandelpotatis-tilltugg
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ansjoviswraps
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fänkålslax med örtsås
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Grillad torsk med potatissallad och sockergrillad lök
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Godaste fisksåsen
Betyg 2.7 av 5.
141 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Potatiskaka med rökt lax och gräddfil
Betyg 3.3 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga