Sås med ägg och kapris
![Sås med ägg och kapris](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Snabblagad, enkel och hissnande god sås med krämig gräddfil och majonnäs. Såsen smaksätts med ägg, kapris, örter och ansjovisfiléer. Utmärkt att servera till den grillade fisken.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 1998
![Sås med ägg och kapris](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
3 dl majonnäs
3 dl gräddfil
1 1/2 dl finskurna örter t ex dill, gräslök och persilja
2 kokta och hackade ägg
1/2 dl kapris
1 burk ansjovisfilé (à 125 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
kapris ???
Gabriella
2005-07-15