Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Sås med ägg och kapris

Snabblagad, enkel och hissnande god sås med krämig gräddfil och majonnäs. Såsen smaksätts med ägg, kapris, örter och ansjovisfiléer. Utmärkt att servera till den grillade fisken.

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 1998
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Rör ihop majonnäs, gräddfil, örter, hackat ägg och kapris.
  2. Tärna ansjovisen och blanda i även den. Låt gärna stå kallt ett par timmar.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 3 dl majonnäs
  • 3 dl gräddfil
  • 1 1/2 dl finskurna örter t ex dill, gräslök och persilja
  • 2 kokta och hackade ägg
  • 1/2 dl kapris
  • 1 burk ansjovisfilé (à 125 g)
Lägg till i inköpslistan

Kupongen är laddad

Majonnäs

5:- Rabatt

Hellmanns Real Mayonnaise 180-400 g/225 ml

Mer info