Ansjoviswraps

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Ansjoviswraps

Dessa snabba och lättlagade ansjoviswraps är utmärkt som ett mättande mellanmål. Blanda samman din krämiga ansjovisröra med mild citrussmak och vik in den i tortillabröd med krispig sallad och dill. Servera ihop med en kall, god öl.

Ansjoviswraps

Ingredienser

8 portioner
1   burk surimi i lake (à 350 g)
1   burk ansjovisfiléer (à 125 g)
2   salladslökar
2 dl  gräddfil
1/2 dl  majonnäs (gärna lätt)
saft av 1 - 1 1/2 tsk  pressad citron
1 krm  mald vitpeppar
1   knippa dill
8   små tortillabröd (tacosize)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Enkel tortilla med grillad karré, krisp och dippsås
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Avokadowraps med kyckling
Betyg 4.2 av 5.
26 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ol’Swedish Salmon Wrap
Betyg 2.8 av 5.
19 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Fridas mellanmålswrap
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostbiffwrap med hummus och saltgurka
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga