Sardelldipp

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
0
Sardelldipp

Väldigt snabblagad och enkel sardelldipp att förgylla midsommarbuffén med. Fyllig crème fraiche och majonnäs får smak av vitlök, fransk senap, kapris och persilja. Hissnande gott!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 1998

Sardelldipp

Ingredienser

4 portioner
1   burk lätt crème fraiche
2 msk  lättmajonnäs
2   vitlöksklyftor
2 msk  fransk senap
1   burk sardeller
4 msk  kapris
1 dl  hackad persilja

För alla

Fri från gluten.
Gör äggfri: använd äggfri majonäs.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Majonnäs
Betyg 3.9 av 5.
102 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kokt hummer med majonnäs á la oliv
Betyg 2.8 av 5.
14 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Grön sparris med dragonmajonnäs
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Skaldjur med två dipsåser
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Friterade blomkålsbuketter med kryddig sås
Betyg 3.1 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tonfisk- och picklessallad med grillat bröd
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga