Sardelldipp

Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Sardelldipp

Väldigt snabblagad och enkel sardelldipp att förgylla midsommarbuffén med. Fyllig crème fraiche och majonnäs får smak av vitlök, fransk senap, kapris och persilja. Hissnande gott!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 1998

En tom tallrik med bestick och en grön kvist

Ingredienser

4 portioner
1 burk lätt crème fraiche
2 msk lättmajonnäs
2 vitlöksklyftor
2 msk fransk senap
1 burk sardeller
4 msk kapris
1 dl hackad persilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Parmesan- och sardellsmör
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sardellsmör
    Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Räkor i kräftlag
    Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sardellsnurror
    Betyg 2.5 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ångad broccoli med sardellvinägrett
    Betyg 2.9 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sardellkräm
    Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad