Sardellaioli

Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Sardellaioli

Denna utsökt goda sardellaioli är en kall sås, idealisk såväl till vardags- som till festrätter. Aioli betyder vitlöksolja, och vitlök och olja är två huvudingredienser, men genom att tillsätta äggula får aiolin sin härligt krämiga konsistens.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2005

Sardellaioli

Ingredienser

6 portioner
3 äggula
1/2 msk vitvinsvinäger
1 msk dijonsenap
1/2 krm nymalen svartpeppar
3 dl rapsolja
1 - 2 vitlöksklyftor
3 sardellfiléer
1 tsk rivet citronskal

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grillad caesarsallad
Betyg 3.3 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sardell- & olivstekt lammytterfilé
Betyg 3.8 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kycklingburgare caesar
Betyg 4.3 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ångad broccoli med äpple och sardelldressing
Betyg 4 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bucatini med sardell och pangrattato
Betyg 4 av 5.26 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Lime- och chiliaioli
Betyg 3.1 av 5.29 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad