Sardell- & potatisdipp

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Sardell- & potatisdipp

Sardell- och potatisdipp är ett måste på alla buffébord och kommer tyvärr ta slut fort! Den salta ansjovisen och heta vitlöken ger potatisen och de söta tomaterna makalösa smaker. Servera dippen med kex eller små baguetter.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2009

Sardell- & potatisdipp

Ingredienser

6 portioner
2 potatisar
1/2 vitlöksklyfta
1 burk sardeller (à ca 80 g)
2 tomater
1/2 chilifrukt (t ex spansk peppar eller jalapeño)
1/2 dl olivolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Sardellkräm
    Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tapenade
    Betyg 4.6 av 5.48 personer har röstat
    Receptet har 10 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Pan Con Anchoa
    Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Gurka med tapenade
    Betyg 2.7 av 5.27 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sardellsmör
    Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad