Salviastekt kalkonfilé med kantarellrisotto

Betyg 3.5 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Salviastekt kalkonfilé med kantarellrisotto

Denna härliga, salviastekta kalkonfilé avnjuter du tillsammans med en krämig kantarellrisotto. Risotton får sin underbara smak av buljongkokt ris som blandas ihop med kantareller, parmesanost och en dutt citronsaft. Servera med broccoli och sallad.

Salviastekt kalkonfilé med kantarellrisotto

Ingredienser

4 portioner

Kalkonfilé

600 g kalkonfilé
salt
peppar
1 msk olivolja
1 msk torkad salvia

Kantarellrisotto

30 g torkade kantareller
3 msk olivolja
1 lök
1 vitlöksklyfta
3 dl avorioris
10 dl grönsaksbuljong
2 dl riven parmesan
1 citron
salt
peppar

Gör så här

00:25:00
00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Så god risotto! Vi tog hälften kantareller och hälften champinjoner. Blev också supergott! Vi tog ut kalkonen vid 68 grader och lät den vila i folie i 10 min innan vi skar upp den. Det gjorde kalkonen saftig och smakrik. Toppenrecept!

    Jenny

  • Fantastisk god risotto, vi hade dock svampen brevid.

    Maria

Näringsvärde per portion

Energi2428 KJ / 580 kCal

Testa liknande recept

  • Vitlöksstekt kalkon med svamprisotto
    Betyg 2.8 av 5.42 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kalkonrulle med chipotlemajjo
    Betyg 1 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kalkonfilé i ugn
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad