Salviapanna

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
0
Salviapanna

Mumsigt och lättlagat recept till din vardagsmiddag. Salviapannans goda smak kommer ifrån kycklinglever, lök, paprika och färsk salvia. Servera pannan med ris, pasta eller couscous.

Salviapanna

Ingredienser

4 portioner
1   gul lök
400 g  färsk eller djupfryst kycklinglever
1 msk  olja
2   paprikor (gärna i olika färger)
1 tsk  salt
1 krm  svartpeppar
2 dl  vatten
2 msk  soja
1 msk  majsstärkelse (maizena)
2 msk  hackad färsk salvia

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kycklinglevermousse med cornichoner och rågbröd
Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kycklinglevermousse med ingefärslingon
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pasta med italiensk kycklingröra
Betyg 3.5 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kycklingleverpytt
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kycklinglever med fullkornsbulgur
Betyg 4.1 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lantpaté med pistagenötter
Betyg 3.5 av 5.
17 personer har röstat
Över 60 min att tillaga