Pasta med italiensk kycklingröra
God pasta med italiensk kycklingröra som du tillagar på under 45 minuter. Röran smakar ljuvligt gott av råvaror som kycklinglever, paprika, krossade tomater med basilika och parmesanost.
Ingredienser
4 portioner
1 paket djupfryst kycklinglever (à 400 g) 1 pkt kycklinglever kan bytas mot4 kycklingfiléer
280 g pasta t ex tagliatelle
3 paprikor gärna i olika färger
1 msk olja
1 tsk salt
1 - 2 krm peppar
1 förpackning krossade tomater med basilika (à 500 g)
50 g parmesan
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2856 KJ / 619 kCal
Fett13.7 g
Kommentarer
Jag körde helt efter receptet och ångrar att jag inte gjort som de andra och improviserade lite. Exempelvis tror jag receptet gör sig bättre med kycklingfilé, lök eller purjolök och köttbuljong för att få smak.
Anders
2006-08-17Jodå. Det var ett helt ok recept! Jag lagade med kycklingfilé, dessutom tillsatte jag lite köttbuljong, det var bra.
Marcus
2006-04-01PURJOLÖK! Rör ner ca 10 cm hackad purjolök innan röran serveras. Då bler det lite mera "drag" i hela anrättningen.
Britt inger
2005-04-22