God pasta med italiensk kycklingröra som du tillagar på under 45 minuter. Röran smakar ljuvligt gott av råvaror som kycklinglever, paprika, krossade tomater med basilika och parmesanost.
Rätten innehåller gluten, ägg, laktos och mjölkprotein.
Gör gluten- och äggfri: Koka gluten- respektive äggfri pasta och servera till.
Gör laktos- och mjölkproteinfri: Byt ut osten mot sojabaserad ost.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jag körde helt efter receptet och ångrar att jag inte gjort som de andra och improviserade lite. Exempelvis tror jag receptet gör sig bättre med kycklingfilé, lök eller purjolök och köttbuljong för att få smak.
Anders
2006-08-17Jodå. Det var ett helt ok recept! Jag lagade med kycklingfilé, dessutom tillsatte jag lite köttbuljong, det var bra.
Marcus
2006-04-01PURJOLÖK! Rör ner ca 10 cm hackad purjolök innan röran serveras. Då bler det lite mera "drag" i hela anrättningen.
Britt inger
2005-04-22