Tänk snickers, fast som små munsbitar. Om du har ätit ischoklad till leda jul efter jul, är dessa peanut butter cups ett värdigt alternativ. Eller när som helst under året då du blir sötsugen. Choklad och jordnötter är alltid en vinnande kombination!
Ett recept från:
Buffé
nr 11,
2016
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Kommentarer
Pia
12/4/2020Vad gör man med den 1/4 del smet som ” blir över” ?
Redaktionen ICAse
12/4/2020Hej Pia! Vi menar att du fyller ca 40 st små formar upp till 3/4 från kanten. Så att du får plats med toppingen uppe på. Lycka till med godiset. Hälsningar Ulrika
Jeanette
12/1/2020Jag tycker det låter mycket med 1,5 dl kakao.. det ska inte vara 1,5 msk..? 🤔
Redaktionen ICAse
12/4/2020Hej Jeanette! Mängden kakao stämmer, de har en ganska stark chokladsmak. Du kan prova minska ner mängden något men risken är att de blir lite lösa i konsistensen och att de då smälter ännu fortare. Hälsningar Ulrika
Anna-karin
1/30/2019Varför skar sig min smet? Såg jättefin ut o så helt plötsligt blev den alldeles gryning o klumpig och torr.
Redaktionen ICAse
2/1/2019Hej Anna-Karin! Troligen har det blivit för varmt. Knepet är just svag värme som står i punkterna för båda smeterna. Har nu försökt förtydliga det ytterligare, så tack för att du hörde av dig. Hälsningar Michelle