Saltimbocca med färsk salvia och potatisgnocchi

Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Saltimbocca med färsk salvia och potatisgnocchi

Ett matigt och gott recept på saltimbocca med färsk salvia och potatisgnocchi. Du gör den av bland annat skinkschnitzel, lufttorkad skinka, salvia, vin, tomat och toskansk sallad. Servera gärna med ett gott bröd till.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 19 2011

Saltimbocca med färsk salvia och potatisgnocchi

Ingredienser

4 portioner
500 g skinkschnitzel
100 g lufttorkad skinka t ex serrano
1 kruka salvia
3/4 tsk salt
2 krm peppar
2 msk smör eller margarin
2 dl vitt matlagningsvin
1 dl vatten
300 g körsbärstomater gärna på kvist
500 g potatisgnocchi
6 - 7 soltorkade tomater
1 påse toskansk sallad (à 150 g)

Gör så här

00:02:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Gnocchin kan man leva utan, ta nåt annat i stället

    Ingrid

Näringsvärde per portion

Energi1906 KJ / 455 kCal
Fett16.1 g
Kolhydrater35.2 g
Protein40.1 g

Testa liknande recept

  • Gnocchi med zucchini, citron och ricotta
    Betyg 4.4 av 5.31 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad