Salthalstrad kungsfisk med grönsaksvinägrett

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
0
Salthalstrad kungsfisk med grönsaksvinägrett

Salthalstrad kungsfisk med grönsaksvinägrett är ett avancerat recept för den som tycker om fisk och söker en utmaning i köket. Servera den halstrade fisken med grönsaksvinägrett och potatis-svampragu.

Salthalstrad kungsfisk med grönsaksvinägrett

Ingredienser

4 portioner
4   kungsfiskfiléer eller gösfilè med skinn (à 180 g)
1/2 msk  matolja
1/2 dl  salt
1 krm  peppar
12   potatisar (kokta)
200 g  ostronskivling
2 msk  smör eller margarin
salt och peppar

Grönsaksvinägrett

1   gul paprika
1   röd paprika
1   knippe gräslök
1 dl  matolja
1 msk  rödvinsvinäger
1 tsk  salt
1 krm  peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Vegansk sill på ostronskivling
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Risnudlar med ostronskivling, purjolök och sockerärter
Betyg 3.4 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tryffelrisotto med ostronskivling och pancetta
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Potatiscrisp med svampsurprise
Betyg 2.3 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Marinerad ostronskivling
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga