Salta smörkakor

Spröda småkakor med tydlig smörsmak. Smörkakorna är rätt salta, och ska så vara, men minska på mängden om du inte är så förtjust i det. Snyggast blir småkakorna om du spritsar degen, men det går också bra att klicka ner den i formarna med sked.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2017

Gör så här
00:15:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Energi331 KJ / 79 kCal
Fett5 g
Salt0.14 g
Kolhydrater8 g
Protein0.4 g
Kommentarer
8 stDet står att man ska röra ihop smör, olja och socker.och sedan röra ihop med resten av ingredienserna. Betyder det som det låter röra för hand eller ska man använda elvisp alternativt maskin? Tacksam för svar.
Charlottha
Hej Charlottha! Det går fint att röra ihop med elvisp på låg fart i en bunke, eller med en sked. Lycka till. Vänliga hälsningar Leif
ICA-köket
Kan man frysa dessa?
Marie
Hej Marie! Ja, det går jättebra det! Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Jag toppade med en salt skalad mandel. Urgoda!!! Passar till roséglögg.
Carina