Salsiccia med ljummen potatissallad

4
0
Salsiccia med ljummen potatissallad

Den italienska salsiccian gör sig bra med en ljummen potatissallad med sälta från kapris, krydda från dijonsenap och fräschör från rödlök, rädisor och färsk persilja. Servera med hjärtsallad.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 21 2020

Salsiccia med ljummen potatissallad

Ingredienser

4 portioner

Potatissallad

900 g
potatis
1 msk
kapris
1 msk
dijonsenap
1 msk
rödvinsvinäger
1 msk
vatten
2 msk
olivolja
-
salt
-
peppar
125 g
rädisor
1
rödlök
1/2
ask färsk persilja (à 20 g)

Korv

600 g
färsk salsiccia
1 tsk
olja
2
hjärtsallad

För alla

Kontrollera noga innehållet i korven. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2824 KJ / 676 kCal
Fett 36 g
Salt 5.02 g
Kolhydrater 48 g
Protein 38 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept