Salsasallad med persika och skinka

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Salsasallad med persika och skinka

Läcker salsasallad med söta konserverade persikor, salt rökt skinka, krämig getost och syrlig vitvinsvinäger. En fullkomligt hänförande smakupplevelse. Servera din salsasallad med kokt potatis, parmaskinka och ett färskt bröd.

Salsasallad med persika och skinka

Ingredienser

4 portioner
600 g  potatis
1   burk vita bönor (à 410 g)
1   burk grillad paprika (à 290 g)
1   liten rödlök
2   persikohalvor (konserv)
2 msk  finhackad gräslök
1/2 dl  olivolja
1 msk  vitvinsvinäger
salt
nymalen svartpeppar
50 g  getost
200 g  tunna skivor rökt skinka

Gör så här

I näringsberäkningen ingår potatisen.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2272 KJ / -1 kCal
Fett25.8 g

Testa liknande recept

Pizza med persika och getost
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sallad med getost och rosmarinstekt persika
Betyg 4.8 av 5.
24 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Getost- och mandelbiffar med ajvaryoghurt
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillade nektariner och persikor
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Persikoklyftor med hallonsås
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spenatpasta med getost och oregano
Betyg 3.5 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga