Salladsjuice

Betyg 2.3 av 5.
10 personer har röstat
0
Salladsjuice

Romansallad och rucola som körs genom en råsaftcentrifug och smaksätts med vinäger och olivolja är ett nyttigt och snabbt sätt att få i sig dagens grönsallad med vinägrett.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2013

Salladsjuice

Ingredienser

2 portioner
2   romansallad (à 250 g) eller motsvarande mängd färsk spenat
1   näve rucola
olivolja
vitvinsvinäger
salt och peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.3 av 5.
10 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi350 KJ / 84 kCal
Fett7 g
Salt1.77 g
Kolhydrater2 g
Protein3 g

Testa liknande recept

Kålkraft
Betyg 2.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sval dröm
Betyg 2.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Lakritspiff- Juice på apelsin och fänkål
Betyg 2.9 av 5.
22 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Hallonnytta- Juice med smak av hallon och morötter
Betyg 2.9 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Muskelmat- Juice med smak av blekselleri och nypon
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Blåbärslycka- Juice på blåbär, kiwi och clementin
Betyg 3.1 av 5.
16 personer har röstat
Under 15 min att tillaga