Sallad Sapporo

Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
1
Sallad Sapporo

Sallad Sapporo är en smidig och bedårande rätt som passar utmärkt att ta med på picknicken. Festliga glasnudlar får en härlig smak av risvinäger och soja och toppas sedan med crabsticks och lyxiga räkor.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 1998

Sallad Sapporo

Ingredienser

4 portioner
2 1/2 dl  japansk risvinäger eller annan mild vinäger
4 msk  soja
4 msk  socker
60 g  glasnudlar
200 g  räkor med skal
ca 1/2 tsk  salt
4   crabsticks
1   citron
gurka

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat

Kommentar

Ganska gott med algnudlar. OBS! Det dyker upp gurka i receptet som inte finns med i ingredienslistan.

Helena

2014-06-24

Testa liknande recept

Vietnamesisk glasnudelsallad med räkor
Betyg 4.5 av 5.
190 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Massamancurry med räkor och koriander
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nudlar med räkor, kokosmjölk och ingefära
Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Thaigryta med räkor och nudlar
Betyg 3.8 av 5.
23 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Wok på fläskfärs och glasnudlar
Betyg 3.4 av 5.
28 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nudelsallad med räkor och koriander
Betyg 4 av 5.
36 personer har röstat
Under 45 min att tillaga