Sallad på krossad färskpotatis och ädelost

Betyg 4.2 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Sallad på krossad färskpotatis och ädelost

Färskpotatis med krispiga rädisor, knapriga nötter och sugande salt ädelost. Blanda upp potatissalladen med en påse ruccola och pimpa med en vinägrett på grön olivcrème, olivolja och vitvinsvinäger.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2013

Sallad på krossad färskpotatis och ädelost

Ingredienser

6 portioner
500 g färskpotatis
1 påse rucola eller vattenkrasse (à ca 65 g)
1 knippe rädisor
3/4 dl nötter (t ex pecan)
140 g ädelost

Grön olivvinägrett

1 burk grön olivcrème (à 135 g)
2 msk olivolja
1 1/2 msk vitvinsvinäger
1/2 tsk salt
2 krm nymalen svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

4 st
  • Väldigt gott!

    Sofia

  • Rekommenderar varmt detta recept!

    Josefin

  • Super gott! Den gör vi igen...

    Eva

Näringsvärde per portion

Energi1289 KJ / 308 kCal
Fett24 g
Salt3.05 g
Kolhydrater14 g
Protein8 g

Testa liknande recept

  • Saffranspotatis
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Vinägrett
    Betyg 4.2 av 5.57 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Jordnötsvinägrett
    Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad