Tortellini med ädelostsås | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Tortellini med ädelostsås

Enklare finns inte! Tre ingredienser och tro det eller ej, det blir fantastiskt gott! Ädelost med sin speciella smak ger tortellinin smak och valnötterna gör rätten lite lyxig!

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 2010
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 2 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka tortellinin. Häll av och blanda med ädelosten. Låt allt bli varmt.
  2. Toppa med valnötter.

För alla

Innehåller laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfri specialpasta.

Tips

Den som har tillgång till färskvaror kan servera tortellinin med lufttorkad skinka, rucola och riven parmesan. Kokt broccoli är gott att blanda ner i såsen.

Ingredienser

Portioner: 2
  • 1 pkt torkad tortellini (à 250 g)
  • 1 tub ädelost (à 175 g)
  • valnötter
Lägg till i inköpslistan