Sallad med kamutvete, kyckling och krispig kål

Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Sallad med kamutvete, kyckling och krispig kål

Matig och färgglad sallad med spännande kamutvete som ger gott tugg. Koka gärna vetegrynen i grönsaksbuljong för mer smak. Rödkål och grönkål är supernyttigt och bidrar med härlig krispighet i salladen.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2014

Sallad med kamutvete, kyckling och krispig kål

Ingredienser

4 portioner
1 1/2 dl kamutvete
1 grillad kyckling
1 rödlök
200 g rödkål
75 g grönkål
1 dl färska eller frysta granatäppelkärnor
1 msk olivolja
3 krm salt

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Falafel i pita
    Betyg 5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Granatäpple- och myntaswirl
    Betyg 2.4 av 5.32 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Bowl med sötpotatis, kikärtor och fetaost
    Betyg 4.3 av 5.99 personer har röstat
    Receptet har 25 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Silverlök och granatäpple
    Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad