Persiko- och blåbärssallad med mandelsmulor och gräddfilskräm

Betyg 5 av 5.
7 personer har röstat
0
Persiko- och blåbärssallad med mandelsmulor och gräddfilskräm

En fräsch fruktsallad på blåbär och persika smaksatt med mynta. Servera med en sötsyrlig kräm på gräddfil, grädde, florsocker och lime. Toppa med krossade mandelskorpor för härligt krisp!

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2018

Persiko- och blåbärssallad med mandelsmulor och gräddfilskräm

Ingredienser

4 portioner
3 dl gräddfil
4 persikor
2 dl blåbär
1 kruka mynta
1 dl vispgrädde
1 1/2 msk florsocker
1 tsk finrivet limeskal
4 skorpor med mandel

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1465 KJ / 350 kCal
Fett22 g
Salt0.1 g
Kolhydrater31 g
Protein5.6 g

Testa liknande recept

Persikosoppa
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
O`boypudrade persikohalvor
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tropisk barnfruktpuré
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Peach-Melbasylt
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Somrig pastasallad
Betyg 3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad persika med pistagehonung och vaniljglass
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga