Sallad med getost och rosmarinstekt persika

Betyg 4.8 av 5.24 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
4.8Världens godaste
Sallad med getost och rosmarinstekt persika

Söt rosmarindoftande persika tillsammans med amper getost är en förtjusande smakkombination i den här somriga salladen. En spännande sallad där persikoklyftor hastigt steks i olivolja som sedan blir basen för en frisk citrondressing tillagad i pannan.

Sallad med getost och rosmarinstekt persika

Ingredienser

4 portioner
1 isbergssallad
1/2 citron (1/2 citron motsvarar ca 2 msk citronsaft)
3 persikor
1 morot
2 plommontomater
ca 200 g getost
2 msk pinjenötter
2 tsk olivolja
1 kvist rosmarin
2 tsk råsocker
2 msk vatten

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Jättegott! Hoppade över krånglet med vattnet. Rev citronsaft direkt över persikorna i stekpannan, blev fräscht och gott.

    Helene

Näringsvärde per portion

Energi1278 KJ / 306 kCal
Fett20.1 g
Kolhydrater17 g
Protein13 g

Testa liknande recept

  • Grillade nektariner och persikor
    Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grillad persika
    Betyg 3.3 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad