Salami- och ostfylld fläskfilé

Saftig fläskfilé fylld med krämig mozzarella, färsk basilika och smakrik salami. Häll över blandningen av grädde och chilisås och gratinera i ugnen. Servera på buffén eller tillsammans med ris och en god sallad. En mästerlig måltid.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2002

Ingredienser
10 portioner
2 fläskfiléer (2 st motsvarar ca 1 kg)
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 msk smör eller margarin
2 mozzarella (à 125 g)
100 - 150 g salami i tunna skivor
1 kruka färsk basilika
4 dl vispgrädde
4 msk chilisås
Gör så här
00:20:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Dessutom räcker inte 20 minuter i ugnen…
Gisela
2025-03-16Behövs mer smak i rätten. Tog både sambal o soltorkade tomater, då blev det bättre
Gisela
2025-03-16Kör mer sås o mer basilika . Favorit i familjen
Birgitta
2021-05-30