Salade du chèvre chaud | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Salade du chèvre chaud

Grillat bröd med chèvreost och några droppar olivolja. Servera på en bädd av blandad sallad, tomater och parmaskinka. Strö över lite oregano och njut av din Salade du chèvre chaud.

Detta är ett recept från Buffé nr 10, 2002
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 2 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 250°C.
  2. Lägg brödet på ett ugnssäkert fat.
  3. Droppa olivolja på varje brödskiva. Ställ in i ugnen i ca 2 minuter.
  4. Lägg en skiva chèvreost på varje brödbit. Grilla i ugnen ca 3 minuter tills osten börjar smälta lite.
  5. Lägg upp blandad sallad (ruccola, ekblad, rosé....) på en tallrik med tomatklyftor och strimlad parmaskinka. Ringla över lite olivolja. Lägg på de grillade ostbröden och strö över lite oregano

Ingredienser

Portioner: 2
  • 2 skivor vitt bröd
  • 2 msk olivolja
  • 2 skivor chèvreost (2 cm tjocka)
Till servering
  • blandad sallad
  • tomat i klyftor
  • parmaskinka
  • oregano
Lägg till i inköpslistan