Saftig äppelkaka med kanel och lingon är en härlig och rejäl kaka som gärna bakas dagen före den ska avnjutas. Servera gärna med lite grädde eller bara en god kopp kaffe.
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2003
Innehåller gluten, mjölk och ägg.
Ändra till mjölkfritt: byt ut smöret mot mjölkfritt margarin och använd mjölkfritt ströbröd eller riven kokos till formen.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Maj
2021-02-21Mycket saftig kaka tack vare det rivna äpplet. Jag hade i frusna bär...hallon och blåbär...för hade inga lingon hemma. Blev gott!
Katrina
2021-02-02Mycket god och enkel kaka. Gillade smakkombinationen med rivna äpplen och lingon. Saftig och frisk, inte för söt.
Annelie
2020-04-10Den blir så saftig och god, smörjde också med smör och kokos.👍😊