Saffransskorpor på lussebullar

Betyg 4.9 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
4.9Världens godaste
Saffransskorpor på lussebullar

Har du rester av lussebullar över sen julen? Baka skorpor av de torra lussebullarna genom att skiva dem och torka i ugn! Det är enkelt, gott och smart att ta vara på de gamla bullarna.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2018

Saffransskorpor på lussebullar

Ingredienser

20 st
10 lussebullar

Gör så här

01:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Superbra recept! Enkelt och gott, och det doftar jul i hemmet. Men jag delar varje bulle rakt av i ca 7 bitar, så att de får den vanliga skorpformen. Då räcker det med 40 min i ugnen.

    Hanna

Näringsvärde per st

Energi367 KJ / 88 kCal
Fett3 g
Salt0.1 g
Kolhydrater14 g
Protein2 g

Testa liknande recept

  • Gravade äggulor
    Betyg 4.1 av 5.27 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Torkade kantareller
    Betyg 3.7 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Torkade äppelringar
    Betyg 4.2 av 5.128 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Skurna saffranskakor
    Betyg 4.3 av 5.61 personer har röstat
    Receptet har 13 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Saffransfudge
    Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Saffransmuffins
    Betyg 4.1 av 5.91 personer har röstat
    Receptet har 27 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad