Saffransparfait med hallonsås

Betyg 4 av 5.60 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Saffransparfait med hallonsås

Ditt perfekta avslut på kvällen! En hissnande god dessert som är festlig och klassisk på samma gång. Saffransparfaiten gör du med fördel dagen innan då den ska stå i frysen några timmar. Tillsammans med såsen gjord på hallon blir rätten fulländad.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2006

Saffransparfait med hallonsås

Ingredienser

8 portioner
8 äggulor
2 1/2 dl strösocker
2 paket saffran (à 1/2 g)
1 tsk vaniljsocker
5 dl vispgrädde

Hallonsås

500 g osockrade hallon
1/2 dl strösocker
1/2 dl outspädd hallonsaft
citronmeliss till garnering

Gör så här

03:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • En underbar dessert, har bjudit på den en flertal gånger, alla är förtjusta och vill ha receptet!!

    Anette

  • Försvinnande gott, uppskattades av hela familjen, perfekt att förbereda dagen innan.

    Pia

Testa liknande recept

  • Saffransparfait
    Betyg 3.7 av 5.20 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Marängparfait med hallon och choklad
    Betyg 3.9 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 10 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Parfait med hallon
    Betyg 2.7 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Hjortronparfait
    Betyg 4.3 av 5.32 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Cherimoyaparfait med pepparkakor
    Betyg 3 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad