Sno ihop en saffranspannkaka med kokosmjölk och apelsin. Grymt gott att servera med lättvispad grädde, en näve hallon samt rostad kokos eller hackad mandel. Orkar du inte vänta på att saffranspannkakan ska gräddas klart kan du stanna vid gröten.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2017
Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör laktosfri: bjud med laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: servera med vispningsbar mjölkfri ersättningsprodukt för grädde.
Näringsberäkningen är inkl. tillbehör.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Thomas
2022-12-03Supergott!
Jens
2020-11-24Inte jättegott! Med rätt tillbehör blev det dock helt ok, varm hjortronsylt lyfte rätten. Lille Oskar åt inte ens upp halva portionen och att en så matfrisk pojke nobbar en efterrätt gör att betyget går från en 3:a till en 2:a. Råkade också göra alldeles för mycket missade att det stod 14st i röd text utan gick bara efter att det stod 6 portioner på ett annat ställe.