Saffranspannacotta

Saffranet ger denna utsökta efterätt en vacker färg och en djup och julig smak. Denna saffranspannacotta kräver några timmar i kylen och passar därför perfekt till bjudningar då man vill förbereda maten.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2001

Gör så här
00:05:00
03:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2376 KJ / 567 kCal
Fett50 g
Salt0.1 g
Kolhydrater22 g
Protein6 g
Kommentarer
24 stSjälva pannacottan är en höjdare, men jag tog 2 paket saffran på 4 port samt en delad vaniljstång. Passionsfrukten kan man skippa. Hellre ett lite lättsaltat havreflarn till.
Elin
Enkelt och gott. Även en färgklick på julbordet.
Ingrid
Alltid trevligt att handla hos er. Ni är bäst. Leif o Inger Andreasson 🙏☀️
Leif
Men å tack Leif och Inger för en så trevlig kommentar❤️. Vad glada vi blir. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
En perfekt smaksensation, att blanda en söt saffranpannacotta med syrlig passionsfrukt är en fullträff även för de som tvekar på saffran! Har gjort detta varje jul och nyår i 7 år och alla gäster förundras över den lyxiga smaken!
Annica
Ljuvligt gott till adventsfikat! Lättlagat och snyggt med pepparkakssmul på toppen.
Sofia
Jag brukar servera med krossade pepparkakor på. Grymt gott!
Sofie
Fantastiskt gott och lättlagat!
Sofie
Kan man byta ut gelatinet mot gelesocker?
Sandra
God, serverade med både passionsfrukt och hallon
Susanne
Hej! Det har nog blivit fel i inledningen på det här receptet då det ståt att "saffranspannacotta kräver några timmar i FRYSEN", men i själva receptet står det "Låt stelna i KYLEN", och det är nog det flera försökt påpeka i tidigare kommentarer eftersom man inte brukar behöva frysa pannacotta.
Nadja
Hej Nadja! Ja, ngn har nog skrivit lite tokigt. Men nu är det ändrat. Tack för det! Hälsningar Michelle
ICA-köket