Mustig och uppskattad fläskfilégryta med juliga smaker. Saffran och syltlök ger grytan trivsamma smaker. Servera din saffransfläskfilé med ris och en blandad sallad.
Ingredienser
4 portioner
500
g
fläskfilé
1
squash
1
msk
olja
1
pkt saffran (à 1/2 g)
1
tsk
salt
1
krm
peppar
2
dl
köttbuljong (fond eller tärning och vatten)
1
dl
grädde
1
msk
maizenaredning (för ljusa såser)
8
inlagda soltorkade tomater
1/2
dl
syltlök
4
port ris (eller pasta)
blandad sallad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
9
2 st
Kommentarer
Birgitta
2006-04-21
Jättegott tyckte mina matgäster. Jag hade i lite paprikor i olika färger också samt oliver som Tina Niklasson tipsade om.
Tina
2005-12-07
Supergod gryta. Jag hade även i svarta oliver. Det var väldigt uppskattat och gick ganska snabbt göra!!
Kommentarer
Birgitta
2006-04-21Jättegott tyckte mina matgäster. Jag hade i lite paprikor i olika färger också samt oliver som Tina Niklasson tipsade om.
Tina
2005-12-07Supergod gryta. Jag hade även i svarta oliver. Det var väldigt uppskattat och gick ganska snabbt göra!!