Saffranscouscous

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
1
Saffranscouscous

Smakrik och vacker couscous på saffran, fänkål, morötter, lök och sambal oelek. Saffranscouscous har kort tillagningstid och passar utmärkt till de flesta kött- eller fiskrätter.

Ett recept från:
Buffé nr 7, 1999

Saffranscouscous

Ingredienser

8 portioner
5 dl vatten
1 paket saffran (à 1/2 g)
1 grönsaksbuljongtärning
500 g couscous
1 msk olivolja
1 msk smör
4 vitlöksklyftor
1 röd paprika
1 gul lök
1 rödlök
1 liten squash
1 fänkål
1 morot
1 tsk sambal oelek
1 tsk timjan
1 dl svarta oliver

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentar

Jättebra bjudmat! För alla vi som tycker att en vegetarisk måltid efterlämnar en känsla av otillfredställelse så passar det utmärkt att blanda i kycklingdelar.

Lina

2002-12-29

Testa liknande recept

Fetafyllda squashskivor
Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Couscous med kassler
Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillade kycklingspett med couscous och grönsaksröra
Betyg 3.1 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Couscous med fänkål och dill
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Couscoussallad med chilikyckling
Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kanelkotlett med couscous
Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga