Saffranscouscous

Smakrik och vacker couscous på saffran, fänkål, morötter, lök och sambal oelek. Saffranscouscous har kort tillagningstid och passar utmärkt till de flesta kött- eller fiskrätter.
Ett recept från:
Buffé nr 7, 1999

Ingredienser
8 portioner
5 dl vatten
1 paket saffran (à 1/2 g)
1 grönsaksbuljongtärning
500 g couscous
1 msk olivolja
1 msk smör
4 vitlöksklyftor
1 röd paprika
1 gul lök
1 rödlök
1 liten squash
1 fänkål
1 morot
1 tsk sambal oelek
1 tsk timjan
1 dl svarta oliver
Gör så här
00:05:00
Har du lagat receptet?
Kommentar
Jättebra bjudmat! För alla vi som tycker att en vegetarisk måltid efterlämnar en känsla av otillfredställelse så passar det utmärkt att blanda i kycklingdelar.
Lina
2002-12-29