Sabayonne

Betyg 3 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Sabayonne

Sabayon, sabayonne eller zabaglione, denna dessert har många olika stavningar och är älskad på lika många vis. I detta recept förvandlar du ägg, socker och äppelcider till en härlig kräm och serverar med färska bär.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2022

Sabayonne

Ingredienser

8 portioner
8 äggulor
4 msk socker
2 dl äppelcider

Till servering

färska bär

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Hur tar detta mer än 60 minuter?

    Martin

    Hej Martin! Tack för att du uppmärksammade det för oss. Vi har nu justerat tidsåtgången som är ca 15 minuter. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina

    ICA-köket

  • Låter JÄTTEGOTT och framförallt enkelt!!

    Birgitta

Näringsvärde per portion

Näringsvärdet är beräknat utan bär till servering.
Energi343 KJ / 82 kCal
Fett4 g
Salt0 g
Kolhydrater9 g
Protein2 g

Testa liknande recept

  • Sabayon med fläder, bär och persika
    Betyg 2.4 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Citronkräm med cream cheese
    Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Jordgubbssylt med lavendel
    Betyg 3 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Äppelmimosa
    Betyg 4.4 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad