Ryska gnocchi med lufttorkad skinka

Betyg 4.5 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Ryska gnocchi med lufttorkad skinka

Ryska gnocchi med lufttorkad skinka är en smakfull rätt där du gör din egen gnocchi på ricottaost, parmesanost, ägg, vetemjöl. Tillsammans med lufttorkad skinka, parmesan, rivet citronskal och färska örter skapar du en modern och högklassig middag.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2011

Ryska gnocchi med lufttorkad skinka

Ingredienser

4 portioner
2 askar ricottaost (à 250 g)
1 1/2 dl finriven parmesan
2 ägg
2 dl vetemjöl
mjöl till utbakningen
2 msk olivolja
3 krm salt
nymalen svartpeppar

Till servering

100 g lufttorkad skinka
1 citron (endast finrivet skal)
4 msk riven parmesan
1 dl plockade örter (t ex körvel, salvia eller basilika)

Gör så här

00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Tomattarte på smördeg
    Betyg 4.5 av 5.51 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rödbetsraka med ryskt pålägg
    Betyg 1.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tjinuski med lingon i kransar
    Betyg 2.9 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Crostini med ricotta
    Betyg 3 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad