Ett fantastiskt recept på rulltårta med stjärnanis- och rödvinbärssylt. Du gör botten till kakan av bland annat ägg, socker och mjöl och lägger på en fyllning av röda vinbär och stjärnanis. Perfekt att servera till efterrätt.
Ett recept från:
Buffé
nr 9,
2009
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri mjölk.
Gör mjölkproteinfri: ersätt mjölk med t ex Solhavre.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Birgitta
2022-07-18Intressant o god smakbrytning med stjärnanis, gjort både rulltårtan o sylt två gånger, serverar med färska bär o gräddklick dekorerat med citronmeliss, fick kommentar att det var som en restaurangdessert 😊
Redaktionen
2016-07-20Hej Reine! Hoppas vi förstår dig rätt, att du vill ha en till smak i eller till vinbärskakan. Prova att servera med vaniljgrädde, t.ex.. denna http://www.ica.se/recept/vaniljgradde-338447/ Hälsningar Ulrika
Reine
2016-07-19Söker efter en komponenet till i fyllningen för att få kontrast till lingonen.