Rullpannkaka à la oline

Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Rullpannkaka à la oline

Rullpannkaka à la oline är en smakupplevelse. Du gör en härlig stuvning av trattkantareller och färsk babyspenat som du brer ut på pannkakan och rullar ihop. De små rullarna är riktigt smaskiga.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2007

Rullpannkaka à la oline

Ingredienser

4 portioner
125 g  smör
2 dl  vetemjöl
3 dl  mjölk
3   ägg
1 tsk  salt

Svampstuvning

3 dl  trattkantareller (färska eller torkade och blötlagda)
1   finhackad lök
1 dl  grädde
2 dl  mjölk
1 msk  majsstärkelse
2 msk  kallt vatten
1   näve färsk babyspenat
smör till stekning
salt och peppar

För alla

Innehåller gluten, mjölk och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2350 KJ / 560 kCal
Fett43 g

Testa liknande recept

Pasta med svampsås
Betyg 4.1 av 5.
30 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Trattkantarellsoppa
Betyg 4 av 5.
128 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Syltade kantareller med rosmarin
Betyg 4.2 av 5.
16 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Smördegsvåffla med trattkantareller och persilja
Betyg 4.2 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Picklade trattkantareller med chili och sesamfrö
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Svampmacka med grönkål och manchego
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga