Rullpannkaka à la oline

Rullpannkaka à la oline är en smakupplevelse. Du gör en härlig stuvning av trattkantareller och färsk babyspenat som du brer ut på pannkakan och rullar ihop. De små rullarna är riktigt smaskiga.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2007

Ingredienser
4 portioner
125 g smör
2 dl vetemjöl
3 dl mjölk
3 ägg
1 tsk salt
Svampstuvning
3 dl trattkantareller (färska eller torkade och blötlagda)
1 finhackad lök
1 dl grädde
2 dl mjölk
1 msk majsstärkelse
2 msk kallt vatten
1 näve färsk babyspenat
smör till stekning
salt och peppar
För alla
Innehåller gluten, mjölk och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2350 KJ / 560 kCal
Fett43 g
Kommentarer