Rullader med äppel- och pepparrotsfyllning
Rullader med äppel- och pepparrotsfyllning är en smakupplevelse över det vanliga. De innehåller fläskkotlett, äpple, färskost med pepparrot, rosmarin, köttbuljong, grädde, soja, äppelgelé och maizena och serveras med kokt potatis.
Ingredienser
4 portioner
1 kg fläskkotlett (i bit)
1 1/2 äpplen
1 ask färskost med pepparrot (à ca 100 g)
2 msk smör eller margarin
1/2 tsk salt
1 krm peppar
1 msk färsk, hackad rosmarin eller torkad rosmarin (1 msk färsk motsvarar 1 tsk torkad)
2 1/2 dl köttbuljong (tärning eller fond + vatten)
1/2 dl grädde
1/2 msk soja
1 msk äppelgelé
2 msk maizenaredning
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer