Rullad dillströmming

Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Rullad dillströmming

Rullad dillströmming gör sig fint både på påskbordet och på sommarbuffén. Koka de rullade filéerna i en lag och fyll på med rikligt med dill. Låt strömmingen stå kallt några dagar innan du serverar den så sätter sig smaken ännu mer.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 1996

Rullad dillströmming

Ingredienser

4 portioner
600 g strömmingsfilé

Lag

2 dl vatten
2 dl socker
1 dl ättiksprit (12 %)
5 kryddpepparkorn
1 dl finskuren dill (samt dillstjälkarna)

Gör så här

00:08:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.3 personer har röstat

Kommentar

Detta recept är väl använt! underbart gott! Tar dock 2 1/2 dl socker.

Susanne

2007-09-03

Testa liknande recept

Grundrecept inlagd/gravad strömming
Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Strömmingsaladåb
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Stekt inlagd strömming
Betyg 4.8 av 5.57 personer har röstat
Receptet har 14 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ättiksströmming
Betyg 4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Över 12 timmar att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Strömmingslåda
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Katarinas ättikströmming
Betyg 4.7 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad