Ruccolafisk

Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Ruccolafisk

Ostgratinerad fisk med krispig ruccola och syrlig crème fraiche. En lättlagad och fräsch fiskrätt som smakar utmärkt tillsammans med pressad potatis och en grönsallad.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2004

Ruccolafisk

Ingredienser

4 portioner
600 g vit fiskfilé
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
2 msk vetemjöl
3 dl mjölk
1 dl lätt crème fraiche
2 krm salt
2 dl grovhackad rucolasallad
2 dl mager riven ost (max 17% fett)
1 msk ströbröd

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.2 personer har röstat

Kommentar

Jag använde minifraiche, lättmjölk, mager gratella och det blev både krämigt och gott. Behövde dock lite mera salt

Åsa

2004-01-28

Testa liknande recept

Fisk i grönt sällskap
Betyg 3.9 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ugnslagad potatissallad med stekt fiskfilé
Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rädissallad med rökt lax
Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Avokadorisoni med persika och myntasås
Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Laxcrêpes med ruccolassallad
Betyg 2.4 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Krämig morotssoppa med rostad kalkonsandwich
Betyg 3.8 av 5.22 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad