Fisk i grönt sällskap

Betyg 3.9 av 5.
18 personer har röstat
5
Fisk i grönt sällskap

Fisk i grönt sällskap är ett nyttigt och smakrikt middagsalternativ som du tillagar enkelt. Torskfilén, potatisen, paprika och rucolasallad serveras med en utsökt dressing av honung och balsamvinäger.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2005

Fisk i grönt sällskap

Ingredienser

4 portioner
750 g potatis
2 tsk salt
2 gula lökar
2 paprikor
600 g fiskfilé t ex torsk eller lax
2 krm svartpeppar
100 g rucolasallad

Dressing

3 msk olivolja
2 msk balsamvinäger
1 tsk honung
2 krm svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.
18 personer har röstat

Kommentarer

En favorit i vår familj! Vi har provat att ha i palsternacka, röd lök, aubergine och andra grönsaker. Det går att skippa dressingen och köpa någon smaksatt creme fraiche att ha till istället. Jättegott! Det allra bästa är att rätten är så enkel att göra och samtidigt så god!

Maria

2008-11-17

Gott och lätt att variera med andra grönsaker. Skönt att slippa alla kastruller.

Eva elisabet

2007-01-31

Busenkelt att göra, min sambo älskar det, jag tycker om det även om jag tycker att honungen gör det lite väl sött, och barnen gillar potatisen...Maten blir klar på ingen tid vilket är ett stort plus då man har bråttom.

Lena

2006-01-03

Näringsvärde per portion

Energi2300 KJ / 550 kCal
Fett17 g

Testa liknande recept

Tomatsallad med ruccola
Betyg 5 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Marinerad paprika med kapris och sardeller
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Gratinerad getost på bädd av äpple & ruccola
Betyg 4.4 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Getostgrillad paprika
Betyg 3.4 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chèvre med rostade nötter, fikonvinägrett och ruccola
Betyg 4.8 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga