Ruccolafisk

Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Ruccolafisk

Ostgratinerad fisk med krispig ruccola och syrlig crème fraiche. En lättlagad och fräsch fiskrätt som smakar utmärkt tillsammans med pressad potatis och en grönsallad.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2004

Ruccolafisk

Ingredienser

4 portioner
600 g vit fiskfilé
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
2 msk vetemjöl
3 dl mjölk
1 dl lätt crème fraiche
2 krm salt
2 dl grovhackad rucolasallad
2 dl mager riven ost (max 17% fett)
1 msk ströbröd

Gör så här

00:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Jag använde minifraiche, lättmjölk, mager gratella och det blev både krämigt och gott. Behövde dock lite mera salt

    Åsa

Testa liknande recept

  • Fisk i grönt sällskap
    Betyg 3.9 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rädissallad med rökt lax
    Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Laxcrêpes med ruccolassallad
    Betyg 2.4 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Färsk tortellini med rökt lax
    Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad