Rotselleri- och ädelostsmör

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Rotselleri- och ädelostsmör

Rotselleri- och ädelostsmör gör du lätt med en mixer. Grönmögelost ger sagolik smak i rotselleri- och ädelostsmöret. Persilja bidrar också med härlig smak och färg.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2007

Rotselleri- och ädelostsmör

Ingredienser

8 portioner
150 g rotselleri
2 msk olivolja
150 g kallt smör
100 g smakrik grönmögelost
1 1/2 krm salt
1 krm svartpeppar
3 msk finhackad persilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rumpstek med ädelostsmör, selleri- och päronsallad
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Ädelostfylld kyckling med äppel- och sellerisallad
Betyg 3.7 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Bakad selleri med stiltoncréme
Betyg 4.4 av 5.
16 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Ädelostcheesecake med pepparkaksbotten
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pepparkaksbakelse med ädelost och fikon
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Piadina med grönkål och mögelost
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga