Rotselleri- och ädelostsmör

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Rotselleri- och ädelostsmör

Rotselleri- och ädelostsmör gör du lätt med en mixer. Grönmögelost ger sagolik smak i rotselleri- och ädelostsmöret. Persilja bidrar också med härlig smak och färg.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2007

Rotselleri- och ädelostsmör

Ingredienser

8 portioner
150 g  rotselleri
2 msk  olivolja
150 g  kallt smör
100 g  smakrik grönmögelost
1 1/2 krm  salt
1 krm  svartpeppar
3 msk  finhackad persilja

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg men innehåller mjölk.
Gör mjölkfri: byt smöret mot mjölkfritt margarin och ersätt ädelosten med mjölkfritt alternativ, sojaost eller tofu.

Gör så här

Tips

Gott och enkelt tillbehör till allt grillat.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rumpstek med ädelostsmör, selleri- och päronsallad
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Ädelostfylld kyckling med äppel- och sellerisallad
Betyg 3.7 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pepparkaksbakelse med ädelost och fikon
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ädelostcheesecake med pepparkaksbotten
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Bakad selleri med stiltoncréme
Betyg 4.4 av 5.
16 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Piroger med rotselleri och ädelost
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga