Rotsaksrakor med forellrom och avokadokräm

Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rotsaksrakor med forellrom och avokadokräm

Det här receptet på rotsaksrakor med forellrom och avokadokräm är en lyxig rätt med unika och delikata smaker som du kan äta som fullständig måltid eller i mindre portion till förrätt.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2005

Rotsaksrakor med forellrom och avokadokräm

Ingredienser

6 portioner
2 potatisar
1 liten morot
1 rödbeta
1 liten bit rotselleri
1/2 gul lök
1 msk vetemjöl
1/2 tsk salt
1 krm vitpeppar
1 msk smör eller olja till stekning
1 st mogen avokado
1/2 dl crème fraiche
1/2 krm kajennpeppar
100 - 125 g forellrom
1/2 st rödlök

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi600 KJ / 140 kCal
Fett8 g

Testa liknande recept

  • Spenat- och kokossoppa med ägghalvor
    Betyg 3.5 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pepparrot- och forellromspotatis
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Selleri- och tomatsoppa med olivhack
    Betyg 4.2 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ägg- och räkröra med gravlax
    Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ägghalvor med lax och rom
    Betyg 5 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad